Per Santa Eulàlia la Sagrada Família sorteja 6.000 entrades gratis per visitar el Temple

Per celebrar la festivitat de l’altra patrona de Barcelona, Santa Eulàlia, la Sagrada família sortejarà 6.000 entrades gratis per visitar el Temple. Les visites es faran el dissabte 12 i diumenge 13 de febrer entre les tres i les sis de la tarda.

Per optar a una d’aquestes entrades haurem d’omplir un formulari que estarà disponible entre el 31 de gener a les 10 del matí fins al 7 de febrer també fins a les 10 hores a la web de la Basílica de la Sagrada Família.

Un cop finalitzat el període d’inscripció es farà el sorteig entre totes les persones inscrites. La Sagrada Família amb aquesta iniciativa vol celebrar la festivitat de la copatrona de la ciutat. Recordem que per la Mare de Déu de la Mercè al setembre, sempre celebren les Jornades de Portes Obertes, on acostumen a informar de l’evolució de les obres i les novetats sobre el Temple més visitat del món.

Podeu omplir el formulari aquí 👉 La Sagrada Família – Molta sort!

Tags: Entrades gratis, Sagrada Familia

Notícies semblants: