Una baralla entre dos camioners causa la mort d’un tercer conductor aliè a la discussió a l’Alt Empordà

Segons notícia de premsa dels Mossos d’Esquadra ahir a la tarda es va produir una discussió entre els conductors de dos camions que va provocar un accident en el qual va perdre la vida el conductor d’un tercer vehicle que no tenia res a veure amb la discussió.

Els fets van passar ahir a la tarda a l’AP7 a l’altura de l’Agullana a l’Alt Empordà, quan els conductors dels dos tràilers implicats en el sinistre van aturar els vehicles ocupant part d’un dels carris de circulació i el voral de l’autopista, per continuar amb la discussió que havien iniciat moments abans.

En el transcurs de la baralla un d’ells va agredir a l’altre amb unes tisores. A causa de l’aturada dels dos camions en un dels carrils es va produir un accident entre un altre camió i un turisme que van topar amb un dels camions que estaven obstaculitzant la circulació.

El resultat de la discussió entre dos professionals de la carretera que van parar per discutir, va ser la mort del conductor del turisme i que el conductor del tercer camió també acabés ferit lleu.

La patrulla dels Mossos d’Esquadra de l’Àrea Regional de Trànsit de Girona van detenir un dels camioners, un home de cinquanta-quatre anys com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat viària per originar un greu risc per a la circulació, per un delicte d’homicidi per imprudència greu i un delicte de danys i lesions. L’altre protagonista de la discussió, un home de quaranta-vuit anys està sent investigat pels mateixos delictes.

El conductor agredit per l’altre amb unes tisores en la zona abdominal, va ser traslladat a l’Hospital de Figueres on va ser atès i continua ingressat a planta. El detingut passarà a disposició judicial en les pròximes hores.

Malauradament, una simple discussió de trànsit iniciada mentre conduïen ha posat fi a la vida d’una tercera persona que no tenia res a veure, simplement va tenir la mala sort de topar amb ells.

Tags: Accidents, AP7, Morts

Notícies semblants: