La Vall d’Aran prepara un homenatge a Pau Donés pel pròxim mes de març.

La Vall d’Aran està preparant un acte en homenatge a Pau Donés que ens va deixar el 9 de juny del 2020 a causa d’un càncer amb el qual va lluitar en els seus darrers anys de vida. Ara el territori que ell tant va estimar i on va passar els seus últims dies, li vol retre homenatge amb un acte que se celebrarà el pròxim 26 de març en la Vall d’Aran.

Sota el títol ‘El Valle Grita volen homenatjar la trajectòria artística i humana del cantant i compositor de Jarabe de Palo, des de la comarca que ell tant estimava. En el Pla de Beret es reuniran tots aquells músics i admiradors del cantant per interpretar de forma col·lectiva un dels temes del grup, ‘Grita de l’any 1998.

S’enregistrarà un videoclip d’aquest tema amb el paisatge del Pla de Beret de fons. L’impulsor d’aquesta iniciativa és el músic Mario Carnero i ja hi ha companys que s’han apuntat per participar d’aquest bonic homenatge, com l’Orquestra Simfònica de l’Escola de Música de l’Orfeó Lleidatà. Carnero diu que vol que “les veus i instruments musicals ressonin a les muntanyes que Pau tant estimava, i que siguin testimonis d’un acte únic en el seu record”.

Un videoclip que sota el nom ‘El Valle Grita‘, segur farà la volta al món perquè el vegin tots aquells que estimaven a Pau Donés. Per poder participar d’aquest projecte tan maco els músics i cantants s’hauran d’inscriure a través de la web www.elvallegrita.com.

Aquesta iniciativa compta amb la col·laboració, del Conselh Generau d’Aran, l’Ajuntament de Naut Aran, l’estació d’esquí Baqueira Beret i de l’Orquestra Simfònica de l’Escola de Música de l’Orfeó Lleidatà.

Recordem com Pau Donés amb Jarabe de Palo, interpretaven el tema ‘Grita‘.

Tags: Pau Donés, Vall d'Aran

Notícies semblants: