Gerard Piqué i Ibai Llanos parlen de la situació del català a l’escola. Ibai: “De moment no he conegut a ningú que no parli castellà”

El defensa del FC Barcelona, Gerard Piqué i el seu soci, l’streamer Ibai Llanos, que recentment s’ha traslladat a viure a Barcelona, xerren en l’entrevista més llarga que mai ha fet en Gerard, dues hores parlant de molts temes, des d’aspectes de la seva vida privada, de Sergio Ramos, el seu enemic en el camp quan militava en el Real Madrid o del tema del català a les escoles catalanes.

Pel que fa a la qüestió de la llengua, Gerard Piqué parla que els mitjans de comunicació venen el que volen o millor dit el que alguna part de la societat vol escoltar sobre la situació del castellà a Catalunya. Traduirem la conversa al català per si tenim algun lector que no entengui el castellà.

– Piqué: “A vegades sembla que aquí a Catalunya no s’estudia castellà. És fort. Algú ven que aquí no s’estudia en castellà”.

– Ibai: “Tranquils, els nens parlen castellà. De moment no he conegut a ningú que no parli castellà. El dia que passi ho posaré a Twitter”.

– Piqué: “El dia que passi, digues-ho. Per què sembla que… 

– Ibai: “I jo no he tingut mai problema que algú et parli en català, jo li dic ‘òstia‘ no he entès una merda i sempre es passen al castellà. És el meu cas personal. Parlo de mi.

– Piqué: “Està bé que diguis això. Després els mitjans de comunicació venen el que volen i en aquest cas s’ha venut el que s’ha volgut”.

Escoltem-los 👇

 

Tags: català, Piqué

Notícies semblants: