Imatges sorprenents de Barcelona convertida en escenari d’una pel·lícula postapocalíptica

Ronda Sant Pere – Foto: Twitter BCN Mola @blogbcnmola

La setmana passada diversos carrers de Barcelona presentaven una imatge d’una ciutat postapocalíptica, amb cotxes i motos tombades, plens de fulles caigudes dels arbres, contenidors tombats, algun cadàver estirat a terra i tot ple de pols. No us espanteu, es tracta del rodatge d’una pel·lícula un ‘spin-off’ de ‘A ciegas (Bird Box) estrenada per Netflix l’any 2018.

L’avinguda del Paral·lel i la Ronda Sant Pere presentaven una imatge sorprenent. Els responsables del rodatge van demanar als veïns que traguessin banderes dels balcons, que tanquessin finestres i porticons i no sortissin als balcons ni al carrer durant la filmació.

La circulació de vehicles i autobusos es va haver de desviar per altres carrers mentre es filmava i els vianants tampoc podien passejar pels carrers afectats. A la ronda de Sant Pere la gravació es va fer el passat diumenge 30 de gener entre les set del matí i les sis de la tarda.

Aquesta seqüela de ‘Bird Box’, l’estan rodant els germans Àlex i David Pastor i encara que no està confirmat, fa uns mesos Netflix va dir que el protagonista seria l’actor gallec Mario Casas. A través de les xarxes socials ja s’estan fent comentaris sobre que aquesta serà la ciutat de Barcelona si Ada Colau continua amb la seva política urbanística.

Tags: Barcelona

Notícies semblants: