Rosalia resa el Parenostre en català en un programa dels Estats Units i es pensen que és un rap

La cantant catalana Rosalia torna a ser protagonista a les xarxes, amb un vídeo que s’ha fet viral per recitar el Parenostre en català. La jove de Sant Esteve de Sesrovires participava en un programa del canal de ‘streaming’ nord-americà HBO Max i durant l’entrevista parla que la seva àvia resava el Parenostre i comença a fer-ho ella en català, movent la mà com quan canta les seves cançons.

Quan acaba, el presentador del programa ‘Chillin Island‘, li pregunta si la seva àvia era rapera i si ella ara estava fent un rap. Rosalia li contesta que està resant com ho feia la seva àvia. El programa és un ‘reality show’ on cada setmana conviden a artistes que reflexionen sobre el futur. Rosalia participava amb una cantant de rap, Coy Leray i totes dues parlaven sobre el canvi climàtic.

Ahir la catalana també era notícia per la publicació que feia La Vanguardia amb relació a ella i la seva parella, Rauw Alejandro, en la que diuen que volen comprar una casa a Manresa, més que una casa és una mansió. Segons el citat diari es tracta de la casa Morera, un edifici modernista de l’any 1905, declarat com a Bé Cultural d’Interès Local. Segons el portal immobiliari Habitaclia està valorada en 2,2 milions d’euros.

Tags: Rosalia

Notícies semblants: