Trams de l’L5 del Metro de Barcelona que estaran sense servei per Setmana Santa i a l’estiu

TMB farà una renovació integral de 3 km de via a l’L5 de metro que obligarà a tallar el servei en determinats trams per Setmana Santa i a l’estiu, èpoques amb menys afluència de viatgers. Amb aquesta remodelació que té un cost de 15 milions d’euros, es vol reduir les incidències que presenta actualment i les vibracions a causa de la circulació dels trens i que molesten als veïns, així com proporcionar un major confort als passatgers i millorar les freqüències.

Per tal de minimitzar els perjudicis que puguin tenir els usuaris per la manca del servei, les obres es faran en dues fases, sempre en períodes de menys demanda. En la primera fase que es farà per Setmana Santa (del 9 al 18 d’abril) es tallarà el servei entre les parades de Diagonal i Vilapicina.

Foto: TMB

En la segona fase que es farà a l’estiu el servei se suspendrà durant dos mesos entre el 9 de juliol i 10 de setembre de les estacions de La Sagrera a Horta / El Carmel.

Foto: TMB

Durant el període d’interrupció del servei es reforçarà tant la xarxa de metro com les línies d’autobús que transcorrin pel recorregut. També hi haurà un servei de llançadora amb 30 autobusos articulats per Setmana Santa i a l’estiu s’establirà un servei complementari de bus amb una vintena d’autobusos articulats.

Tags: L5 Metro, Talls, TMB

Notícies semblants: