Una estació d’esquí de l’Alta Cerdanya ofereix forfets gratis per a les dones

L’entrada gratis de les dones a les discoteques sembla que de mica en mica ja va desapareixent, després que els moviments feministes critiquessin aquest enganyós privilegi que convertia a les dones en un simple objecte, un reclam per atraure els homes als locals d’oci.

Una estació de l’Alta Cerdanya fa el mateix,  ofereix en determinats dies la possibilitat que les dones puguin esquiar gratis. Es tracta de la petita estació de Porté Puymoren que el passat mes de gener i el 3 de febrer oferien forfets gratuïts a les dones a partir dels divuit anys, presentant el DNI en les taquilles. Durant el mes de març els dijous gratuïts per a les dones seran el 10, 17 i 24.

El director de l’estació, Éric Charré en una entrevista concedida a TV3 diu que buscava alguna estratègia de màrqueting per atraure gent i va pensar que amb aquesta iniciativa almenys es parlaria de Porté Puymoren i la veritat és que ho ha aconseguit, ja que durant aquests dijous es va veure gran afluència d’esquiadors, en especial dones.

Alguns moviments feministes ja han titllat la iniciativa de masclista com ho feien les discoteques, que no busca promocionar l’esquí entre les dones, sinó que es parli de l’estació d’esquí. Un altre de les promocions que ofereix Porté Puymoren és un tiquet per pagar el Túnel de Cadí (direcció nord) per aquells que comprin 4 forfets.

Creieu que és una promoció masclista?

Tags: Esquí, feminisme

Notícies semblants: