Una cervesa catalana portada d’avui del Daily Mirror anglès

Ja fa dies que sentim a parlar de les festes que celebrava el primer ministre del Regne Unit, Boris Johnson, durant els mesos de confinament a causa de la pandèmia de la Covid que fa quasi dos anys estem patint a tot el món.

Mentre Boris Johnson sortia als mitjans de comunicació demanant a la població que es quedés a casa i respectés totes les mesures decretades davant la pandèmia, a la seva residència oficial de Downing Street es van fer diverses festes que ara la policia de Londres està investigant arran de l’anomenat informePartygate‘.

Es veu que una de les begudes que li agraden al primer ministre anglès i que se servia en aquestes festes és una cervesa catalana. Segons publica avui el prestigiós diari anglès Daily Mirror en portada, la policia anglesa té una foto de Boris Johnson aixecant una llauna d’Estrella Damm, brindant en la festa pel seu aniversari el juny del 2020. El diari ha il·lustrat la portada amb una foto de la cervesa catalana.

Segons informen des de Downing Street, per celebrar l’aniversari del primer ministre es va fer una petita festa sorpresa, però afirmen que Boris Johnson no es va quedar més de 10 minuts. El problema és que estàvem acabant la primera onada de la pandèmia, però les reunions socials encara estaven prohibides.

Tags: Estrella Damm

Notícies semblants: