Torrons Vicens i RAC1 recapten 279.000 euros per l’Hospital de Sant Joan de Déu

Per Nadal des de fa set anys l’empresa torronera d’Agramunt a l’Urgell, Torrons Vicens, en col·laboració amb l’emissora de ràdio RAC1, fan la campanya anomenada ‘Torró Solidari RAC1′ per recaptar fons per l’Hospital de Sant Joan de Déu.

En l’edició d’enguany s’han recaptat 279.338 euros que com en anys passats es destinarà al Projecte Brian impulsat per Sant Joan de Déu i que té per objectiu investigar nous tractaments en malalties del cervell en desenvolupament. Són moltes les malalties minoritàries infantils que tenen una afectació neurològica i amb iniciatives com aquesta podran continuar endavant amb la investigació i recerca.

En l’acte d’entrega del xec a l’Hospital de Sant Joan de Déu van participar la nadadora olímpica catalana Ona Carbonell com a padrina de la campanya Torró Solidari RAC1, el periodista Aleix Parisé i el director de RAC1   Jaume Peral, Àngel Velasco, director de Torrons Vicens i Jaume Pérez Payarols, director d’Innovació i coneixement de Sant Joan de Déu.

Des de l’inici d’aquesta campanya cada any s’han anat superant, aquest any han aconseguit recaptar 7.039 euros més que en la campanya anterior, segons el mateix Aleix Parisé va anunciar en el seu programa ‘Tu diràs’ de RAC1. En total al llarg d’aquests set anys s’ha recaptat quasi un milió i mig d’euros per a investigació.

Amb aquests diners també van poder comprar una màquina per a la Unitat de Neuromodulació no invasiva, basada en l’estimulació elèctrica o magnètica, pels pacients de Sant Joan de Déu.

Tot això ha estat possible a Torrons Vicens i RAC1, però no oblidem que els veritables protagonistes de la campanya som la ciutadania que any rere any comprem els Torrons Solidaris que elabora especialment Turrons Vicens per aquesta fita i qui dona tots els beneficis obtinguts per la venda a Sant Joan de Déu.

Tags: RAC1, Torrons Solidaris, Torrons Vicens

Notícies semblants: