Els Mossos demanen col·laboració per trobar una noia de 17 anys desapareguda a Barcelona

Els Mossos d’Esquadra continuen demanant col·laboració ciutadana per tal de trobar una noia de 17 anys que va desaparèixer el passat dissabte 5 de febrer al barri de Sarrià de Barcelona. En el moment de la desaparició anava vestida amb un pantaló negre de cuir, un jersei de color taronja, jaqueta negre i unes sabatilles esportives negres marca Adidas.

Segons informa TV3, la Judit va marxar d’un centre on estava ingressada per un trastorn alimentari. L’últim cop que va ser vista va ser el diumenge a la nit a prop de l’Hospital de Sant Pau al voltant de la parada de metro de Dos de Maig.

Diumenge al vespre va trucar a la família des del telèfon d’uns desconeguts dient que estava bé i des de llavors no tenen més notícies. La família demana que si algú la veu es posi en contacte amb els Mossos d’Esquadra a través del 112.

https://twitter.com/mossos/status/1491132322451963904

Tags: Desaparicions, Mossos

Notícies semblants: