ESPORTS

Crítiques a Messi per comprar un hotel de luxe a Cadis i acomiadar tots els treballadors

Leo Messi torna a ser notícia i no precisament pel seu futbol, l’exblaugrana, actual jugador del PSG de París, ha comprat un hotel de luxe al Port Esportiu de Sotogrande del poble turístic de San Roque a Cadis i ha acomiadat als 40 treballadors que tenien. L’alcalde de San Roque, Juan Carlos Ruiz-Boix, demana al futbolista que la seva cadena hotelera respecti els llocs de treball d’aquestes 40 persones.

En declaracions de l’alcalde a diferents mitjans de comunicació, ha explicat que a finals d’any els quaranta treballadors de l’Hotel Marítim de Sotogrande, van ser acomiadats pel nou propietari de l’hotel, que no és altre que l’empresa MIM Hotels, de Leo Messi.

L’establiment de luxe que consta de 45 habitacions, passarà a denominar-se MIM Sotogrande Club Marítim i està previst que obri el pròxim mes d’abril, segons va informar l’empresa en una nota de premsa. Aquest serà el sisè hotel que adquireix Leo Messi.

L’alcalde de San Roque està buscant els mitjans per arribar a un acord amb la cadena hotelera per tal que readmetin els empleats. Segons publica ‘El Mundo’: “Reivindico, sol·licito, demano, fins i tot pregaria que recuperin l’ocupació existent”. Reivindicant la professionalitat dels treballadors, alguns d’ells amb més de 25 anys d’experiència.

En declaracions a ‘Europa Sur‘ Ruiz-Boix va dir: “L’hotel té una clientela habitual, amb famílies que estiuegen allà des de fa més de 20 anys i no permetrem que la primera decisió sigui l’acomiadament de grans professionals, homes i dones que tenen el suport d’aquest alcalde i que han de ser incorporats als seus llocs de treball”

Està clar que Messi no gestiona els seus negocis directament i molt probablement s’està adonant d’aquesta situació a través dels mitjans de comunicació. Potser la seva intervenció servirà per solucionar aquest conflicte laboral.

Tags: Messi

Notícies semblants: