Accident múltiple a la C-32 a l’altura de Calella amb almenys tres ferits greus

Foto: Twitter @bomberscat

Aquesta tarda s’ha produït un accident múltiple en la C-32 entre Calella i Pineda de Mar, en què s’han vist implicats una desena de vehicles en els quals viatjaven unes trenta persones i almenys hi ha tres ferits greus. La causa de l’accident podria ser una forta pedregada que ha caigut a la zona.

El Servei Català de Trànsit demana molta prudència als conductors pel temporal que s’està registrant al Maresme. Els Bombers i Serveis d’Emergència estan treballant per retirar els vehicles i atendre als ferits. L’accident ha provocat tres quilòmetres de retenció en direcció a Barcelona i els accessos a la C-32 de Palafolls a Calella estan tallats.

Tags: Accident, Calella

Notícies semblants: