Com serà el Sant Jordi 2022 a la ciutat de Barcelona?

Les celebracions de la Diada de Sant Jordi d’aquest 2022 recuperen una relativa normalitat després de dos anys sense tenir una festa com estem acostumats per culpa de la pandèmia. Ja es van coneixent alguns detalls de com serà una de les festes més celebrades a la ciutat de Barcelona i a Catalunya.

De moment encara no sabem com serà l’ocupació de la Rambla on tradicionalment s’han establert les parades de llibres i roses. El que sí que ja s’ha anunciat és que es farà una superilla a l’eixample, delimitada per l’avinguda Diagonal, Gran Via i Balmes, Pau Claris. Es tallarà la circulació de vehicles en tots els carrers excepte els carrers perimetrals i els d’Aragó i de València.

La celebració de la Festa de Sant Jordi serà el divendres 22 i dissabte 23 d’abril

🌹 📖 Passeig de Gràcia: Reservat a professionals dels sectors del llibre i la flor.
🌹 📖 Rambla Catalunya: Entitats i associacions.

Amb les mesures que tinguem en aquell moment a causa de la pandèmia, es recupera la signatura de llibres per part dels escriptors i les llibreries podran muntar parades davant el seu establiment a tots els barris de la ciutat. En principi no està contemplat que hi hagi control d’accés, però tot dependrà de la situació epidemiològica que tinguem per Sant Jordi.

El Palau de la Virreina acollirà el tradicional esmorzar de Sant Jordi, organitzat per la Cambra del Llibre i els diferents gremis i associacions d’escriptors. La Casa Batlló tornarà a lluir la seva façana plena de roses de Sant Jordi.

Recordem com ho vàrem passar el primer any de pandèmia quan estàvem en ple confinament i ens les vam haver d’enginyar per celebrar aquesta diada tan nostra des de casa.

https://www.magradacatalunya.cat/2020/03/31/celebrem-sant-jordi-guarnint-els-nostres-balcons-i-recordant-els-que-ens-han-deixat-balcosantjordi/

https://www.magradacatalunya.cat/2020/04/23/lletra-i-videoclip-oficial-de-la-canco-collectiva-un-sant-jordi-diferent/

Tags: Barcelona, Sant Jordi

Notícies semblants: