El Govern de la Generalitat subvencionarà fins a 150 euros els viatges turístics per Catalunya


El conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent ha anunciat avui que el Govern de la Generalitat bonificarà fins al 50%  de la factura dels viatges turístics a Catalunya sempre que siguin contractats a través d’una de les agències de viatges adherides a la campanya ‘L’estalviatge‘, amb un màxim de 150 euros.

A més haurà d’incloure almenys una pernoctació en un allotjament turístic català i tenir una activitat associada o algun servei, com lloguer de cotxes, excursions amb guia, entrada a museus o concerts, transport de passatgers, entre altres.

El Departament preveu amb aquesta campanya allargar la temporada turística, incentivar el turisme de proximitat i donar suport a les agències de viatges i el sector turístic en general, que tan malament ho han passat durant la pandèmia. Es preveu que es pugui arribar a unes 10.000 reserves abans que s’esgoti el pressupost d’1,5 milions d’euros.

Per poder gaudir d’aquesta bonificació, els interessats s’hauran d’inscriure a la plataforma estalviatge.cat, on els facilitaran un codi promocional que s’haurà de validar en fer una reserva amb un termini de cinc dies des de la inscripció. Els bons estaran disponibles a partir del 28 d’abril i seran vàlids fins al 29 d’abril, excepte la Setmana Santa.

Tags: Generalitat, Subvencions

Notícies semblants: