L’Estel de la Sagrada Família es tornarà a encendre cada vespre a partir de la setmana vinent

La Junta Constructora de la Sagrada Família i l’Ajuntament de Barcelona han arribat a un acord per tal que l’Estel que corona la Torre de la Mare de Déu de la Sagrada Família torni a brillar cada nit a la ciutat de Barcelona.

Segons avança ‘La Vanguardia’ per fonts de l’agència Efe, a partir del pròxim dijous 24 de febrer, coincidint amb el Mobile World Congress, es tornarà a encendre l’estel amb un horari variable en funció de la llum de cada mes.

S’encendrà al capvespre quan es comenci a fer fosc i s’apagarà a mitjanit entre abril i setembre. La resta de l’any l’horari s’escurçarà fins a les 23 h els mesos d’octubre, febrer i març, i fins a les 22 h entre novembre i gener. En principi aquests són els horaris pensats, però dijous vinent s’ha de reunir la Comissió Mixta de Protecció del Paisatge Urbà on s’acabaran de perfilar els detalls per donar el vistiplau i l’autorització.

L’Estel que corona la Torre de la Mare de Déu es va inaugurar el 8 de desembre i va estar encès durant totes les festes nadalenques, fins al 9 de gener, però després es va apagar. L’Ajuntament i la Junta del temple han estat aquest temps negociant la forma en què l’estel pot lluir tota la seva esplendor sense molestar als veïns, que ja es van queixar per la contaminació lumínica que va provocar per Nadal.

Tags: Sagrada Familia

Notícies semblants: