Avui ens ha deixat Joaquim Teixidor, l’entranyable astròleg de ‘Filiprim’ de TV3

Joaquim Teixidor, el conegut astròleg del programa diari ‘Filiprim‘ que TV3 va emetre en els anys 80, ens ha deixat avui a l’edat de 92 anys. Teixidó era l’últim protagonista d’aquella sèrie de programes que cada nit entretenien als espectadors de TV3, malauradament abans d’ell ens van deixar Josep Maria Bachs, Jordi Estadella, Jaume Sorribes, Llàtzer Escarceller i Jaume Perich.

La nit dels dissabtes amb Josep Maria Bachs feien ‘Tres i l’astròleg’ un concurs amb l’astrologia com a protagonista, on cada setmana hi havia un convidat i dos concursants nascuts el mateix dia que ell.

Joaquim Teixidor no era cap actor, era doctor en Psicologia Clínica i es dedicava professionalment a la docència i a l’astrologia. Va arribar a ser president de l’Associació Astrològica de Catalunya i membre d’honor de l’Associacionne Astroliga Ligure d’Itàlia i membre de la Societé Française d’Astrologie.

Des d’aquí volem mostrar el nostre més sincer condol a la família i amics d’en Joaquim Teixidor. Descansa en pau, que la terra et sigui lleu.

Tags: Morts, TV3

Notícies semblants: