El millor gelat artesà de l’Estat del 2022 és català

“Viatge a la lluna” d’Albert Roca – Foto: Twitter @intersicop

Des de fa quatre anys ‘l’Asociación Nacional de Heladeros Artesanos‘ (Anhcea), fa un concurs per triar el millor gelat artesà de tot l’Estat. Per triar el guanyador es valora l’originalitat i la creativitat dels professionals de la gelateria artesana.

La gala d’entrega dels premis s’ha fet aquesta setmana durant la celebració del Certamen InterSICOP celebrat al recinte firal IFEMA de Madrid i el guanyador ha estat Albert Roca de la pastisseria Sant Croi de Barcelona. L’Albert va presentar una elaboració que duia per nom “Viatge a la lluna”, que reproduïa l’escenari de la pel·lícula del mateix nom de George Méliès.

Cada concursant havia de presentar gelats de tres sabors diferents i amb ells preparar diverses elaboracions, com un pastís, copes gelades o una creació singular, amb la que va triomfar l’Albert Roca. Una escultura d’un paisatge lunar, elaboració feta 100% amb productes vegans. Una aposta arriscada que ha donat els seus fruits.

Albert Roca, propietari de dues pastisseries a Barcelona, ja va guanyar el premi al millor croissant de mantega en els anys 2009 i 2018. Trobareu el millor gelat de l’Estat d’aquest any a les Pastisseries Sant Croi del carrer Bassegoda, 56 o del carrer Pàdua, 91 de Barcelona.

Tags: Millor gelat

Notícies semblants: