L’exentrenador del Barça femení de futbol, Lluís Cortés, un dels milers de persones que intenten fugir d’Ucraïna.

Milers d’ucraïnesos i ucraïneses intenten fugir de les principals ciutats del país, després que aquesta matinada el president rus, Vladímir Putin hagi atacat el país. Un dels que està intentant marxar de la capital Kíev, és l’exentrenador del Barça femení de futbol i actual entrenador de la selecció femenina d’Ucraïna, Lluís Cortés.

Tota una odissea des de primera hora del matí quan han sentit les primeres bombes seguides de les sirenes antiaèries. Habitualment Lluís Cortés no resideix a Ucraïna, ja que la seva tasca de seleccionador li permet viure a Catalunya, però aquesta ofensiva de Rússia l’ha enganxat allà on estava solucionant temes burocràtics, després d’haver disputat ahir un torneig a Turquia.

A través de Twitter, Cortés ha explicat que han intentat sortir de Kíev en una furgoneta amb destí a la ciutat de Lviv a més de 500 km de la capital, per intentar travessar la frontera tan aviat com puguin, però la situació és caòtica i és complicat avançar per les llargues caravanes de cotxes que hi ha a la sortida de Kíev.

Ell i el preparador físic, Jordi Escura viatgen en la furgoneta que els durà fins a la frontera amb Polònia. A través de Twitter va narrant la situació en què es troben, que afortunadament no és de perill, però si de caos.

Tags: Guerra, Lluís cortés, Rússia, Ucraïna

Notícies semblants: