Tragèdia en un camp de futbol mexicà. Una batalla campal que pot haver acabat amb una vintena de morts

Aquesta matinada hora catalana s’ha produït una batalla campal en un partit de futbol de la primera divisió de la lliga mexicana que enfrontava els equips del Querétaro amb l’Atlas. A hores d’ara no ha transcendit la xifra de víctimes mortals que pot haver-hi, alguns mitjans de comunicació mexicans parlen d’entre 17 a 22 persones mortes.

Quan es portaven jugats 62 minuts de partit les aficions dels dos equips han iniciat la batalla campal en les grades, colpejant-se amb tot el que trobaven i donant-se puntades de peu quan una persona ja estava inconscient a terra. Les imatges són esgarrifoses i es fa impossible creure que jo hi hagi cap mort i desenes de ferits.

Dones i homes protegint els nens davant aquesta barbàrie, un pare amb un fill petit comentava a la ràdio que li havia hagut de treure la samarreta al seu fill perquè no l’identifiquessin amb cap dels dos equips.

Els mitjans de comunicació del país qualifiquen aquests fets com “l’acte més lamentable de la història del futbol mexicà”, entre ells el comentarista esportiu català, establert a Mèxic des de fa 10 anys i exjugador del Barça, Marc Crosas.

Els dirigents de la Lliga mexicana, han suspès tots els partits previstos per aquesta jornada, després de la tragèdia ocorreguda a l’estadi de ‘La Corregidora‘ de l’estat de Querétaro.

Tags: Futbol, Mexic, violència

Notícies semblants: