AstraZeneca tria Barcelona per establir un centre de desenvolupament de fàrmacs per a malalties rares

AstraZeneca obrirà a partir de setembre vinent un nou centre a la ciutat de Barcelona per desenvolupar fàrmacs per tractar malalties rares. La farmacèutica anglo-sueca amb la seu central a Cambridge va comprar Alexion Pharmaceuticals, una biofarmacèutica amb seu a Boston dedicada al desenvolupament i comercialització de tractaments innovadors per a pacients amb malalties rares.

A través d’aquest nou hub d’Alexion AstraZeneca Rare Disease treballaran en els nous fàrmacs per aquestes malalties a Barcelona, el que suposarà la creació d’uns cent llocs de feina especialitzada en els pròxims dos anys i la capital catalana es convertirà en “un dels majors centres d’excel·lència clínica i d’innovació per a les malalties rares a Europa”, segons va anunciar el vicepresident del nou centre, Gonzalo de Miquel.

En la presentació d’aquest nou projecte, el conseller d’Empresa i Treball va voler destacar que: “inversions d’alt valor afegit com les d’AstraZeneca tenen un gran impacte en termes de creació de llocs de treball qualificats, progrés científic i social”.

Tags: AstraZeneca, Barcelona

Notícies semblants: