Esclat, Bonpreu i BonÀrea formen el pòdium dels millors supermercats de l’Estat

Com cada any l’OCU (Organització de Consumidors i Usuaris) elabora el rànquing dels millors supermercats de l’Estat a partir de l’opinió dels seus clients i com ja ens tenen acostumats, els supermercats catalans tornen a ocupar les primeres posicions.

El rànquing publicat aquest any 2022 (elaborat l’any passat) l’encapçalen: Esclat en primer lloc, seguit de Bonpreu del mateix grup i BonÀrea en tercera posició. Per l’elaboració del rànquing es valora l’opinió dels clients en base aspectes com l’horari d’obertura, la proximitat, la disponibilitat dels productes, l’assortiment, la qualitat, neteja, atenció personal, entre altres. No tot està en funció del preu, també es valoren molts altres aspectes.

💯 Puntuació partint de la satisfacció dels clients:

🛒 84 – Esclat
🛒 83 – Bonpreu
🛒 79 – BonÀrea
🛒 79 – Hipercor
🛒 78 – El Corte Inglés
🛒 78 – Hiper Usera
🛒 78 – Aldi
🛒 78 – Supercor
🛒 78 – Consum
🛒 76 – Alcampo
🛒 76 – Lidl
🛒 76 – Froiz
🛒 76 – Gadis
🛒 75 – E. Leclerc
🛒 75 – Mercadona
🛒 75 – Alimerca
🛒 75 – Eroski
🛒 74 – BM Complet/BM Urban
🛒 74 – Mas i Mas
🛒 73 – Carrefour
🛒 73 – Lupa
🛒 73 – Caprabo
🛒 73 – Hiperdino
🛒 73 – Alcampo
🛒 72 – Coviran
🛒 72 – Supersol
🛒 72 – Eroski Center City
🛒 71 – Carrefour Market
🛒 71 – Dia Market/Dia Maxi
🛒 71 – Spar
🛒 71 – Condis
🛒 69 – La Plaza de Dia

En aquesta llista podem veure que un supermercat català ocupa la penúltima posició, parlem de Condis amb seu social a Montcada i Reixac, mentre que la marca d’Eroski, Caprabo que opera a Catalunya està cap a la meitat de la llista.

Cal destacar que els tres supermercats catalans que operen en un territori més limitat (excepte BonÀrea que opera a Catalunya, Aragó i País Valencià) tinguin millor valoració que les grans marques comercials d’àmbit nacional com Mercadona, Hipercor, El Corte InglesAldiLidl o Carrefour.

Tags: Millor supermercat, OCU

Notícies semblants: