La notícia de la monarquia que fa riure a mig país.

Avui les xarxes socials van plenes de comentaris arran d’un cartell on es promociona la presència del rei Felip VI i la reina Letícia en un congrés que porta per títolCongreso Internacional Ganarse la Vida’ i en ell es pot llegir com a subtítol: Género y Trabajo a través de los siglos‘.

L’Esdeveniment impulsat per la Universitat de Granada se celebra aquesta setmana a Pampaneira (Granada). No sabem exactament de què parlaran els presidents del congrés, però si han de parlar de la seva experiència en el món del treball, més aviat és una mica limitada i si parlem del gènere i treball al llarg dels temps, potser li haurien de preguntar al seu pare i sogre quantes hores va treballar per portar l’AVE a la Meca o el que costa caçar un elefant per fer-se una foto, anar a esquiar a Baqueira o navegar en el ‘Bribón‘.

Més enllà del que pensem monàrquics o republicans, les dues figures triades per presidir un congrés en el qual es parlarà sobre la situació del personal domèstic, la bretxa salarial o les pensions, quina experiència tenen ells en aquests temes i que poden aportar dos mandataris d’un país on en ple segle XXI encara tenen vigent la Llei Sàlica i assegurada una pensió vitalícia?

Moltes han estat les crítiques a les xarxes socials per aquesta presidència. Veiem algunes.

Tags: Monarquia

Notícies semblants: