El FC Barcelona signa l’acord amb Spotify. Llista de tots els himnes del club a la plataforma.

El Barça ha signat l’acord de col·laboració i patrocini amb la plataforma sueca de música en streaming, Spotify. A partir de la temporada vinent, a la part davantera de la samarreta blaugrana, veurem el nom de la plataforma musical. Amb aquest patrocini també arriba la igualtat al club blaugrana, ja que Spotify apareixerà tant a les samarretes de l’equip masculí com el femení, així com a les d’entrenament.

Per primer cop a la història del FC Barcelona el Camp Nou tindrà un patrocinador, a partir del juliol  passarà a ser ‘Spotify Camp Nou’. L’acord signat és per quatre anys, el que no ha transcendit és la quantia que cobrarà el club del nou patrocinador, encara que diferents mitjans de comunicació parlen de 70 milions per temporada, en total 280 milions.

L’acord signat per la Junta Directiva del FC Barcelona està supeditat a la ratificació per part de l’Assemblea Extraordinària de Socis Compromissaris que se celebrarà el pròxim 3 d’abril en format telemàtic. Veurem si llavors el club fa públic la quantia econòmica de l’acord.

En la nota de premsa del FC Barcelona, el president Laporta diu:

“Ens sentim molt orgullosos de poder anunciar una aliança pionera com aquesta amb una entitat de referència arreu del món com Spotify. Aquesta unió ens permetrà seguir apropant el Club als seus fans i fent-los sentir, encara més, part de la família Barça a través d’experiències úniques, que ens permetran combinar l’entreteniment i el futbol fent possible que arribem, al mateix temps, a un major nombre de persones arreu del món”.

“Es tracta, a més, d’una unió amb què seguim fent passos endavant en aquesta nova era que hem iniciat i que demostra, un cop més, el caràcter innovador i la superació constant que caracteritzen el Barça i que l’han convertit en un club únic a tot el món”.

Per part de Spotify, el director comercial, Alex Norström, va dir:

“No podem estar més emocionats d’associar-nos amb el FC Barcelona per tal d’unir el món de la música i el futbol. A partir del juliol, la nostra col·laboració oferirà un escenari global a artistes, creadors, jugadors i aficionats en el nou anomenat Spotify Camp Nou. Sempre hem utilitzat la nostra inversió en màrqueting per amplificar els creadors de continguts i artistes i aquesta associació portarà aquest enfocament a un nou nivell. Estem encantats de crear noves oportunitats per connectar amb els fans del FC Barcelona d’arreu del món”.

“La missió de Spotify és desbloquejar la creativitat humana, ajudar els artistes a guanyar-se la vida amb el seu art i connectar amb els seus fans. Creiem que aquesta associació crearà moltes oportunitats per complir aquesta missió de manera única, imaginativa i sorprenent”.

Per celebrar que el Barça té com a nou patrocinador Spotify, us deixem aquí la llista amb tots els himnes de Barça que hi ha al plataforma sueca. Quin us agrada més?

LLETRA HIMNE DE BARÇA

Tot el camp
és un clam,
som la gent blau-grana.
Tant se val d’on venim
si del sud o del nord,
ara estem d’acord, estem d’acord,
una bandera ens agermana.

Blau-grana al vent,
un crit valent,
tenim un nom,
el sap tothom:
Barça, Barça, Barça!

Jugadors,
Seguidors,
tots units fem força.
Són molts anys plens d’afanys,
són molts gols que hem cridat
i s’ha demostrat, s’ha demostrat,
que mai ningú no ens podrà tòrcer.

Blau-grana al vent
un crit valent
tenim un nom,
el sap tothom:
Barça, Barça, Barça!

Tags: BARÇA, Spotify

Notícies semblants: