La pancarta vista a la manifestació dels mestres que s’ha fet viral a les xarxes socials

Aquesta setmana els mestres d’arreu de Catalunya estan fent tres dies de vaga com a protesta per la manca de consens que ha tingut la conselleria amb ells en les diferents decisions que han pres sense consultar-los, com la modificació del calendari escolar, avançant una setmana l’inici del curs vinent o els nous currículums.

Dimarts, dimecres i avui, els professors han sortit al carrer per a mostrar la seva disconformitat amb la gestió que està fent el conseller Josep GonzàlezCambray. La vaga que s’ampliarà a dos dies més, el 29 i el 30 de març, està secundada per tots els sindicats d’educació: USTECSTEs, UGT, CCOO, Aspepcsps, Intersindical, CGT i USOC.

El conseller s’ha obert a concedir una moratòria en el tema dels currículums, però no ha canviat en la seva decisió d’iniciar el curs escolar una setmana abans del que es feia fins ara. La modificació del calendari escolar ha estat la gota que ha fet vessar el got, però tenen moltes altres reivindicacions des de fa anys, com:

🔸  Augment de la inversió en educació que actualment no arriba al 4%, demanen que s’augmenti fins al 6% del PIB de Catalunya.
🔸  Reversió de les retallades: els mestres reivindiquen les seves condicions laborals com les que tenien abans de les retallades del 2010.
🔸  Reducció de ràtios i que no es tanqui cap curs a la pública.
🔸  Reducció d’horari lectiu al personal de més de cinquanta-cinc anys
🔸  Rebutgen el nou currículum.
🔸  Estabilització del personal interí.
🔸  Cobertura legal per la immersió davant l’aplicació de la sentència del 25% de classes en castellà.

I entre altres, la dimissió del conseller Josep GonzàlezCambray.

Ahir en la manifestació que va recórrer els carrers de Barcelona, en una de les pancartes es podia llegir ‘PROU A LA IMPROVITZACIÓ‘. Hem cercat als diferents diccionaris de la llengua catalana i sempre que introduïm ‘Improvització‘ ens remet a ‘Improvisació’. Arran d’aquesta paraula el tuit amb la pancarta s’ha fet viral a les xarxes socials.

Alguns dels comentaris han estat:

🔹  Si aquest és el nivell de la llengua del professorat, no cal que pateixin quins promouen el 25%…,
🔹  Així està el nivell!!,
🔹  😂😂😂😂 Inprovització!!! Amb dos collons!!!👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
🔹  Això es queda curt amb el nivell de faltes dels professors de la uni…,
🔹  No estaven preparats.,
🔹  🤣 que ho faci jo!!!,
🔹  “Improvitzant” ole tu. 😱,
🔹  Ja em sembla bé que corregiu als mestres, total som uns “pàries”.  Molts cops, però, m’agradaria que ho féssiu amb els poderosos, polítics, premsa, TV pública…
🔹 Òndia, potser fer pancartes amb una miqueta més de temps…
🔹 Per això alguns es van posar tan nerviosos pel C2…

Tags: Vaga mestres

Notícies semblants: