Danone alerta que si en 24 hores no està solucionada la vaga dels transportistes, haurà d’aturar la producció.

Danone haurà de paralitzar la seva producció en les plantes d’aigua i làctics si en 24 hores no està solucionat el tema de la vaga del sector del transport, el que comportarà una manca de subministrament dels seus productes a tot el país.

En un breu comunicat han avisat que es veuran “obligats a interrompre de forma temporal la seva activitat” en les quatre plantes de làctics i en les tres d’aigua mineral que té a l’Estat a causa de la crisi del transport.

L’empresa afirma que fins ara han fet tots els esforços que han pogut per poder mantenir l’activitat productora, però la situació “d’inestabilitat i l’agreujament de les aturades ja estan començant a afectar l’aprovisionament de matèries primeres essencials per als seus productes com a llet sencera o nata”.

La Plataforma per a la Defensa del Transport de Mercaderies, convocant de la vaga indefinida des del passat 14 de març, va rebutjar ahir el pacte anunciat entre el govern central i les associacions majoritàries del transport i continuaran amb la vaga per temps indefinit.

La vaga del transport ja comença a afectar a grans superfícies comercials on ja es comencen a veure prestatgeries i neveres buides. Si no es troba solució en els pròxims dies, pot haver-hi una manca de subministraments que afegit a l’acaparament que ha fet la gent en els darrers dies, ens pot dur a una situació complicada.

Tags: Danone, Vaga transport

Notícies semblants: