El primer Zoo de realitat augmentada d’Europa obrirà aquest estiu a Catalunya

Darrerament, estem sentint a parlar molt del Metavers fins al punt que Mark Zuckerberg ha canviat el nom de la seva empresa propietària de Facebook a Meta, però en què consisteix? Intentarem explicar-ho breument.

El Metavers és endinsar-se en un món virtual al qual ens introduirem gràcies a diferents dispositius com poden ser unes ulleres de realitat virtual i altres complements que ens permetran interactuar amb aquest univers virtual, cosa que ja hem vist en el cinema o en altres experiències.

Ara el món del Metavers arriba al primer parc temàtic de realitat virtual d’Europa, que allotjarà un Zoo amb tota mena d’animals salvatges com els podem veure en qualsevol Zoo del món, com elefants, tigres, lleons o girafes, entre altres.

Aquest primer Metaparck de realitat augmentada s’està preparant a Catalunya, concretament al Parc del Montnegre i el Corredor, entre les comarques del Maresme i el Vallès Oriental, a pocs quilòmetres de Barcelona. En el Metapark Zoo ubicat en una finca de 300 hectàrees, ens endinsarem enmig d’un entorn virtual on viuen aquests animals de diferents continents. Amb ells podrem interactuar amb la seguretat que no ens poden atacar, ni els estem traient del seu entorn com es fa amb els zoos convencionals.

Aquesta nova experiència, pionera a Europa està previst que obri les portes el pròxim mes de juliol i més endavant no descarten aplicar-ho a altres temàtiques com el món dels dinosaures o éssers màgics. Tota una alternativa per a gaudir dels animals salvatges com en un safari, però sense necessitat de tenir-los en captivitat ni estressar-los.

També us pot interessar:

https://www.magradacatalunya.cat/2020/09/27/la-historia-de-dumba-una-elefanta-que-viu-en-el-jardi-duna-casa-de-caldes-de-montbui/

Tags: Zoo virtual

Notícies semblants: