Barcelona acollirà la Copa Amèrica de Vela de l’any 2024.

Barcelona serà la seu d’un dels més grans esdeveniments esportius que se celebren a tot el món, la Copa Amèrica de Vela de l’any 2024, considerat el tercer esdeveniment esportiu més important, després dels Jocs Olímpics i el Mundial de Futbol.

Així ho ha anunciat el conseller d’Empresa i Treball de la Generalitat, Roger Torrent. Barcelona competia amb altres grans ciutats com Màlaga (Espanya), Cork (Irlanda) i Jeddah (Aràbia Saudi) per fer-se amb aquest gran esdeveniment. De moment encara no hi ha confirmació oficial per part de l’organització, però tot apunta que Barcelona serà la guanyadora.

La candidatura ha estat impulsada per l’agència Barcelona & Partners, relacionada amb Barcelona Global, amb el suport de l’Ajuntament i la Diputació de Barcelona, la Generalitat de Catalunya i el Port també de la ciutat.

El conseller ha volgut destacar que a més de projectar la imatge de la ciutat i de Catalunya arreu del món, suposarà un “impacte milionari” per Barcelona. És un dels esdeveniments que tenen més audiència televisiva a tot el món. València va acollir aquesta competició els anys 2007 i 2010, ara li toca a Barcelona fer una gran acollida a la Copa Amèrica de Vela 2024.

Tags: CN Barcelona, Copa Vela

Notícies semblants: