La Vall d’Aran crida en l’homenatge a Pau Donés

Alteisa Sonido, empresa colaboradora de ‘El Valle Grita’ – Foto: Twitter @AlteisaSonido

Aquest dissabte passat un miler de persones entre músics i admiradors es van reunir a la Vall d’Aran per gravar un videoclip col·lectiu en homenatge a Pau Donés, el cantant que tant estimava la vall i on va morir el 9 de juny del 2020 a causa d’un càncer amb el qual va estar lluitant durant anys.

L’acte ‘El Valle Grita‘ es va celebrar enmig de neu de les muntanyes de la Vall on Pau Donés va fer l’última entrevista amb el seu amic Jordi Évole. Els músics i admiradors van enregistrar una de les cançons més significatives de ‘Jarabe de Palo’, el tema ‘Grita‘ de l’any 1996 i que veurà la llum en els pròxims mesos.

L’impulsor de la idea ha estat el músic Mario Carnero que va dir que la música, l’art, l’amistat i la natura s’han plegat perquè la música d’en Pau ressoni entre les muntanyes que ell tant estimava. En ell també va participar l’Orquestra Simfònica de l’Escola de Música de l’Orfeó Lleidatà.

Moltes persones es van desplaçar des d’altres punts de l’Estat per participar en aquest homenatge.

Mentre esperem la publicació del videoclip ‘El Valle Grita‘, recordem com cantava en Pau el tema ‘Grita del seu grup ‘Jarabe de Palo’.

Tags: Pau Donés, Vall d'Aran

Notícies semblants: