Nou rècord per les noies del Barça: Exhaurides les entrades pel Barça-Madrid d’aquesta nit al Camp Nou

Foto: Twitter @FCBfemeni

Si la pluja que està caient avui a Barcelona no fa enrere a molts aficionats, el Barça femení podria batre un nou rècord aquesta nit en el partit que ha de disputar contra el Real Madrid en els quarts de final de la Champions League.

De moment ja han batut el rècord d’entrades venudes, falta veure si la gent acudeix al camp. Amb l’aforament ja al 100% després d’aixecar les restriccions per la pandèmia, aquesta nit 99.354 persones podrien gaudir de l’espectacle. El rècord actual d’assistència a un partit de futbol femení està en el Wanda Metropolità de Madrid, en un partit que van disputar l’Atlètic de Madrid i el Barça l’any 2019.

No és el primer cop que el Barça femení juga al Camp Nou, ja ho va fer en un partit contra l’Espanyol l’any 2021 en el que el Barça va guanyar per 5-0, però sí que serà el primer cop que juguen amb públic, ja que aquell partit es va jugar a porta tancada per culpa de la pandèmia.

Encara queda molt per arribar a la igualtat en el món del futbol, però jugar al Camp Nou ja és un gran pas i que les entrades estiguin exhaurides, demostra que el futbol femení del Barça té una gran afició. Aquesta nit les noies del Barça surten amb un avantatge de dos gols després del resultat d’1-3 obtingut en el partit d’anada, jugat a l’estadi Alfredo di Stéfano de Valdebebas, amb un aforament de 6.000 persones.

Els que no heu pogut aconseguir entrada per anar al Camp Nou, el partit es podrà veure en directe per DAZN, plataforma que retransmet els partits de la WOMEN’S Champions League i gratis pel canal de DAZN en YouTube.

El Barça amb col·laboració amb la Creu Roja estan fent un recapte de productes per a nadons i infants petits que han marxat d’Ucraïna fugint de la guerra.

Avui i el pròxim 3 d’abril hi haurà tres carpes al voltant del Camp Nou per recollir aquests productes. Principalment necessiten:

🍼 Purés per a nadons (fruita, verdura, pollastre, peix i d’altres)
🍼 Llet infantil de fórmula adaptada en pols
🍼 Cereals infantils en pols
🍼 Snacks i galetes infantils
🍼 Sucs de fruita.

Les carpes estaran ubicades a:

📍 Accés 15 al costat de l’Auditori 1899
📍 Accés 9 a Rambla Barça
📍 Accés 1 al costat de la Masia.

Si aneu al Camp Nou aquesta nit o el pròxim diumenge, animeu-vos a col·laborar portant algun producte dels que demanen pels nadons i infants que fugen de la guerra.

Tags: Barça femení

Notícies semblants: