Una nit que farà història. El futbol femení ha arribat per quedar-se de la mà del Barça. 91.553 espectadors.

Feia temps que no veiem vibrar el Camp Nou com ho ha fet aquesta nit i no ha estat gràcies a l’equip masculí del Barça sinó al femení. Les noies del Barça s’han guanyat a pols el dret a jugar en un estadi ple de gom a gom i no en un estadi qualsevol sinó en el Camp Nou amb més de 90.000 espectadors que no han parat de cantar i animar durant tot el partit.

Avui el resultat era important per la classificació en la pròxima ronda de la WOMEN’S Champions League, guanyar al Real Madrid era un altre repte, però potser el més important de la nit ha estat la resposta que els aficionats del Barça i del futbol en general acudint a l’estadi en una tarda plujosa per donar suport a les noies del Barça.

Veure un Camp Nou ple de gom a gom per assistir a un partit de futbol femení és senyal que aquest ha vingut per quedar-se i en gran manera és gràcies a la trajectòria del Barça femení en aquests darrers anys. Segons les dades oficials avui el Camp Nou ha acollit 91.553 espectadors, dada històrica a escala mundial en un partit de futbol femení.

El resultat ha estat de 5-2 a favor del Barça, que ara passarà a la següent ronda de la WOMEN’S Champions League.

https://twitter.com/BlazquezFont/status/1509236652081917961

Tags: BARÇA

Notícies semblants: