Alexia Putellas va vendre el doble de samarretes durant el partit de dimecres que les que normalment ven un jugador del Barça masculí.

Foto: Twitter @FCBfemeni

Segons ha avançat RAC1, la jugadora del Barça femení, Alexia Putellas, va vendre el doble de samarretes durant el partit del passat dimecres al Camp Nou contra el Real Madrid, que les que normalment ven un jugador de l’equip masculí. En termes esportius podríem dir que el resultat va ser de 50-25.

El jugador del Barça masculí que més samarretes ven durant un partit de futbol a l’estadi, és el canari Pedri. La botiga del Barça al Camp Nou els dies de partit acostuma a vendre unes 25 samarretes del centrecampista. De l’Alexia Putellas dimecres passat en van vendre 50.

L’altre dia us comentàvem que amb l’assistència de 91.553 espectadors al partit de dimecres, es va batre el rècord d’Espanya d’assistència a un partit de futbol femení. Rècord que tenia el Wanda Metropolità de Madrid en un enfrontament de l’Atlètic de Madrid amb el Barça, però també es va batre el rècord mundial que fins ara tenia els Estats Units en un partit del mundial de futbol del 1999. La diferència va ser només de 1.358 espectadors més en el Camp Nou.

En acabar el partit amb la victòria de 5-2 les noies ho van celebrar amb el públic de l’Estadi.

I després el president Laporta va baixar al vestuari per felicitar-les.

Tags: Alexia Putellas, Barça femení, Samarreta

Notícies semblants: