Com eliminar les formigues de casa o el jardí sense pesticides ni tòxics

Segur que a ningú ens agrada tenir una plaga de formigues dins de casa o al jardí, en especial quan fan els seus nius a la cuina. Hi ha molts remeis casolans per fer-les desaparèixer, sense la utilització de productes que poden ser tòxics per a nosaltres i per les nostres mascotes.

Avui us explicarem un remei força senzill sense utilitzar pesticides, simplement ho farem amb arròs. Necessitarem:

🐜 Arròs

🐜 Una ampolla d’aigua de mig litre

Simplement, hem d’omplir l’ampolla d’arròs del més econòmic que trobem, ja que és el que més midó té i col·locar-la boca avall a prop del niu on veiem que surten les formigues, deixant que surti una mica d’arròs per la boca de l’ampolla. Hem de procurar que quedi fixa i no es tombi. Les formigues aniran agafant els grans d’arròs que van caient de l’ampolla per endur-se’ls al seu niu.

El midó de l’arròs té un efecte secant que va traient la humitat del formiguer, eliminant els fongs dels quals s’alimenten les formigues. Aquestes acaben morint d’inanició o bé marxen a un altre lloc a la recerca de menjar.

🐜 En aquest vídeo 👇 podeu veure com ho fan

Tags: Formigues, Truc

Notícies semblants:

Últimes Notícies