Gerard Piqué torna a carregar contra l’Espanyol: “Que em xiulin a Cornellà és millor que el sexe”.

Gerard Piqué ha tornat a fer de les seves. En una entrevista que li ha fet el youtuber Jordi Wild i que ha publicat al seu canal The Wild Project, en Gerard torna a carregar contra l’Espanyol. El defensa blaugrana afirma que el fet que el xiulin a Cornellà, és millor que el sexe. Concretament va dir:

“Fa temps que tinc tants diners com el pressupost de l’Espanyol. M’agrada més anar al camp de l’Espanyol que al del Madrid. M’agrada anar i que em xiulin, rius i es cabregen encara més. Diria que és millor que el sexe”.

Després d’aquestes declaracions presumint de diners en els temps que corren i que gaudeix si li xiulen, que no s’estranyi que la pròxima vegada que trepitgi el RCDE Stadium de Cornellà es trobi amb pancartes en contra seu. Esperem que els aficionats de l’Espanyol deixin en pau a Shakira que no té res a veure amb aquesta guerra.

Ja estem acostumats a declaracions com aquestes d’en Gerard, sabem que va per lliure i no es calla res, però potser algun proper a ell, li hauria de dir que frenés una mica. Com a personatge públic idolatrat per molts infants i joves, segons quines declaracions no són el millor exemple per a ells ni pels mateixos fills del jugador que aviat s’assabentaran de les seves paraules.

En l’entrevista Piqué també va explicar les “farres” que feia quan era jove, tant a Manchester, com a Saragossa i Barcelona. Detalla que quan jugava cedit pel Manchester a Saragossa, moltes tardes venia a Barcelona per anar de festa i es tornava a Saragossa per anar a entrenar sense dormir. Més de 500 km conduint en no molt bones condicions.

Una vegada el van detenir a Manchester per conduir begut. Va passar la nit a la garjola fins que va donar negatiu en alcoholèmia, llavors hi havia una llegenda que deia que llepant monedes baixava la taxa d’alcohol i va llepar les que duia a la butxaca.

Una altra vegada es va quedar adormit a la ronda de Dalt, estavellant el cotxe que va quedar sinistre total. Va intentar enganyar a la policia dient que la causa de l’accident havia estat perquè se li havia creuat un Seat.

En Gerard Piqué fa un repàs per la seva trajectòria professional tant a Barcelona com a Manchester passant per Saragossa, en una entrevista de dues hores i mitja on també parla de Bartomeu, de la marxa de Messi o de la renovació Dembélé. La podeu veure 👇

Tags: BARÇA, Gerard Piqué

Notícies semblants: