La nevada d’ahir a la tarda obliga a tancar la C-16 durant hores i l’accés al Túnel del Cadí.

Ahir a la tarda de diumenge quan molts conductors tornaven de la Cerdanya cap a Barcelona, va caure una intensa nevada que va obligar a tallar la C-16 a l’altura de Cercs deixant atrapats nombrosos vehicles que circulaven sense cadenes ni rodes d’hivern. Cosa que també va obligar a tallar l’accés al Túnel del Cadí en direcció sud, per evitar més col·lapse a l’altura de Berga.

Malgrat que el Servei Català de Trànsit i les previsions meteorològiques ja alertaven de la nevada i recomanaven als conductors que no circulessin per les carreteres del nord de Barcelona i la Cerdanya sense cadenes o rodes d’hivern, molts es van arriscar quedant-se atrapats, complicant la tasca de la màquina llevaneus.

Aquesta matinada la circulació ha quedat restablerta després que ahir al vesper a la zona de Berga hi hagués uns quatre centímetres de neu que va caure barrejada amb calamarsa. La neu va afectar ahir a les comarques del Ripollès, Berguedà i Osona, però també es van poder veure volves de neu a altres indrets on no és tan freqüent, com el Garraf, el Baix Llobregat o el Barcelonès, en especial a Collserola.

Tags: Nevada

Notícies semblants: