Retiren del mercat diversos lots d’Ous Kinder per risc de salmonel·losi

L’empresa Ferrero Ibèrica en un breu comunicat informa que de forma voluntària ha retirat del mercat espanyol alguns lots dels seus ous Kinder fabricats a Bèlgica com a mesura de precaució després d’haver-se detectat alguns casos de salmonel·la al nord d’Europa.

Concretament els productes retirats són:

🥚  Kinder sorpresa ouera de sis unitats, edició de Nadal amb dibuixos nadalencs en l’embolcall, amb data de caducitat 20.04.2022.

🥚  Kinder Schokobons en tots els seus formats: Kinder Sorpresa MaxiKinder Happy Moments, amb dates de caducitat d’entre el 26.05.200 i el 21.08.2022.

Malgrat que en les anàlisis per comprovar si estava present el bacteri causant de la salmonel·losi, aquest no s’ha detectat en cap producte Kinder, Ferrero ha decidit retirar-los com a mesura de precaució.

A França també s’han retirat després de les sospites que podrien ser els causants d’una vintena de casos de salmonel·losi, vuit dels quals van necessitar atenció hospitalària. L’empresa recomana que si algú té algun producte d’aquests lots, no els consumeixin i es posin en contacte amb l’equip d’atenció al consumidor de l’empresa, via web o al 93 545 25 38.

Ara que estem a les portes del Dilluns de Pasqua on moltes famílies que elaboren la mona a casa i la guarneixen amb ous Kinder, parem especial atenció a què no tinguem algun producte d’aquests a casa. Tan sols han retirat els lots esmentats anteriorment, els altres productes de la marca Ferrero es poden consumir amb total seguretat.

Tags: alerta alimentària, Ous Kinder

Notícies semblants: