🔴 VÍDEO: Els Mossos busquen un pres perillós que va fugir aprofitant la visita al dentista a Terrassa

Ahir al matí un perillós pres que estava intern a la presó de Lledoners a Sant Joan de Vilatorrada, va fugir aprofitant una visita a una clínica dental de Terrassa. Quan sortia de la consulta del dentista a dos quarts d’onze del matí, acompanyat de dos agents dels Mossos d’Esquadra, un company seu ha ruixat als agents amb un extintor, moment en què l’intern ha aprofitat per fugir en un cotxe que l’estava esperant amb un altre còmplice. Un dels agents ha quedat ferit en els ulls.

Es tracta d’Adrián Molina, un noi de 22 que complia condemna pel robatori a un concessionari amb el sistema d’encastament. Malgrat que tenia antecedents d’una altra fugida d’un centre quan era menor d’edat, en el vídeo que difon el Diari de Terrassa, podem veure com surt de la clínica sense emmanillar.

Actualment, estava complint una condemna d’onze mesos que acabava l’any vinent, però té diversos antecedents policials per robatori violent, desobediència, atemptat contra l’autoritat i una temptativa d’homicidi, amb alguna causa encara pendent de judici.

A hores d’ara els Mossos d’Esquadra continuen a la recerca de l’intern i els dos còmplices que el van ajudar a fugir. De fet, poc després de protagonitzar la fugida de pel·lícula, va penjar una selfie al seu perfil d’Instagram amb la paraula ‘Libertad. El cotxe amb què van fugir, un BMW amb els vidres tintats, es va trobar abandonat als voltants de Rubí, però ni rastre d’ells.

Tags: Fugida pres

Notícies semblants: