🔮 VÍDEO: Els Mossos busquen un pres perillós que va fugir aprofitant la visita al dentista a Terrassa


Ahir al matĂ­ un perillĂłs pres que estava intern a la presĂł de Lledoners a Sant Joan de Vilatorrada, va fugir aprofitant una visita a una clĂ­nica dental de Terrassa. Quan sortia de la consulta del dentista a dos quarts d’onze del matĂ­, acompanyat de dos agents dels Mossos d’Esquadra, un company seu ha ruixat als agents amb un extintor, moment en quĂš l’intern ha aprofitat per fugir en un cotxe que l’estava esperant amb un altre cĂČmplice. Un dels agents ha quedat ferit en els ulls.

Es tracta d’AdriĂĄn Molina, un noi de 22 que complia condemna pel robatori a un concessionari amb el sistema d’encastament. Malgrat que tenia antecedents d’una altra fugida d’un centre quan era menor d’edat, en el vĂ­deo que difon el Diari de Terrassa, podem veure com surt de la clĂ­nica sense emmanillar.

Actualment, estava complint una condemna d’onze mesos que acabava l’any vinent, perĂČ tĂ© diversos antecedents policials per robatori violent, desobediĂšncia, atemptat contra l’autoritat i una temptativa d’homicidi, amb alguna causa encara pendent de judici.

A hores d’ara els Mossos d’Esquadra continuen a la recerca de l’intern i els dos cĂČmplices que el van ajudar a fugir. De fet, poc desprĂ©s de protagonitzar la fugida de pel·lĂ­cula, va penjar una selfie al seu perfil d’Instagram amb la paraula ‘Libertad. El cotxe amb quĂš van fugir, un BMW amb els vidres tintats, es va trobar abandonat als voltants de RubĂ­, perĂČ ni rastre d’ells.