馃敶 V脥DEO: Els Mossos busquen un pres perill贸s que va fugir aprofitant la visita al dentista a Terrassa

Ahir al mat铆 un perill贸s pres que estava intern a la pres贸 de Lledoners a Sant Joan de Vilatorrada, va fugir aprofitant una visita a una cl铆nica dental de Terrassa. Quan sortia de la consulta del dentista a dos quarts d’onze del mat铆, acompanyat de dos agents dels Mossos d’Esquadra, un company seu ha ruixat als agents amb un extintor, moment en qu猫 l’intern ha aprofitat per fugir en un cotxe que l’estava esperant amb un altre c貌mplice. Un dels agents ha quedat ferit en els ulls.

Es tracta d’Adri谩n聽Molina, un noi de 22 que complia condemna pel robatori a un concessionari amb el sistema d’encastament. Malgrat que tenia antecedents d’una altra fugida d’un centre quan era menor d’edat, en el v铆deo que difon el Diari de Terrassa, podem veure com surt de la cl铆nica sense emmanillar.

Actualment, estava complint una condemna d’onze mesos que acabava l’any vinent, per貌 t茅 diversos antecedents policials per robatori violent, desobedi猫ncia, atemptat contra l’autoritat i una temptativa d’homicidi, amb alguna causa encara pendent de judici.

A hores d’ara els Mossos d’Esquadra continuen a la recerca de l’intern i els dos c貌mplices que el van ajudar a fugir. De fet, poc despr茅s de protagonitzar la fugida de pel路l铆cula, va penjar una selfie al seu perfil d’Instagram amb la paraula ‘Libertad. El cotxe amb qu猫 van fugir, un BMW amb els vidres tintats, es va trobar abandonat als voltants de Rub铆, per貌 ni rastre d’ells.

Tags: Fugida pres

Not铆cies semblants: