ACTUALITAT

🔴 VÍDEO: Els Mossos busquen un pres perillós que va fugir aprofitant la visita al dentista a Terrassa

Ahir al matĂ­ un perillĂłs pres que estava intern a la presĂł de Lledoners a Sant Joan de Vilatorrada, va fugir aprofitant una visita a una clĂ­nica dental de Terrassa. Quan sortia de la consulta del dentista a dos quarts d’onze del matĂ­, acompanyat de dos agents dels Mossos d’Esquadra, un company seu ha ruixat als agents amb un extintor, moment en què l’intern ha aprofitat per fugir en un cotxe que l’estava esperant amb un altre còmplice. Un dels agents ha quedat ferit en els ulls.

Es tracta d’AdriĂĄn Molina, un noi de 22 que complia condemna pel robatori a un concessionari amb el sistema d’encastament. Malgrat que tenia antecedents d’una altra fugida d’un centre quan era menor d’edat, en el vĂ­deo que difon el Diari de Terrassa, podem veure com surt de la clĂ­nica sense emmanillar.

Actualment, estava complint una condemna d’onze mesos que acabava l’any vinent, però tĂŠ diversos antecedents policials per robatori violent, desobediència, atemptat contra l’autoritat i una temptativa d’homicidi, amb alguna causa encara pendent de judici.

A hores d’ara els Mossos d’Esquadra continuen a la recerca de l’intern i els dos còmplices que el van ajudar a fugir. De fet, poc desprĂŠs de protagonitzar la fugida de pel¡lĂ­cula, va penjar una selfie al seu perfil d’Instagram amb la paraula ‘Libertad. El cotxe amb què van fugir, un BMW amb els vidres tintats, es va trobar abandonat als voltants de RubĂ­, però ni rastre d’ells.

Tags:

NotĂ­cies semblants: