La segona edició del ‘Cerdanya Music Festival’ marxa d’Alp cap a Llívia

La segona edició del ‘Cerdanya Music Festival’ organitzat per Concert Studio, es trasllada d’ubicació. L’any passat es va fer a Alp amb l’assistència d’unes 15.000 persones i aquest any es farà a Llívia en un prat d’uns 83.000 m², del 10 al 20 d’agost, dates que pràcticament coincideixen amb el ‘Summerfest Cerdanya’, organitzat per Clipper‘s, que se celebra a Puigcerdà.

En aquestes dates es faran 10 concerts que començaran a les nou de la nit i una Festa Flower Power, una festa plena de flors i colors que es farà el 14 d’agost amb música en viu dels anys 70 i 80. Les entrades es posaran a la venda el dilluns vinent 11 d’abril a partir de les dotze del migdia. Alerten de no comprar entrades a través del portal fraudulent Viagogo de revenda d’entrades.

🎶 Cartell del ‘Cerdanya Music Festival’

🎸 10 d’agost: Fangoria
🎸 11 d’agost: Sara Baras
🎸 12 d’agost: God Save The Queen
🎸 13 d’agost: Stay Homas
🎸 14 d’agost: Flower Cerdanya Power
🎸 15 d’agost: Guitarrica Delafuente
🎸 16 d’agost: Kool & The Gang
🎸 17 d’agost: Joan Dausà
🎸 18 d’agost: Raphael
🎸 19 d’agost: Niña Pastori
🎸 20 d’agost: Loquillo

El promotor del festival, Martín Perez, diu que: “Portar a aquests artistes aquí a Llívia, és extraordinari, em fa molta il·lusió, són artistes mundials”.

A partir del dilluns podreu comprar entrades 👉 aquí.

Tags: Cerdanya Music Festival, Llívia

Notícies semblants: