Dures declaracions de Pep Guardiola sobre els polítics: “Són tots uns fracassats”.

Ara fa un mes en Pep Guardiola, després d’enfrontar-se a l’Sporting de Lisboa, va fer unes declaracions a la plataforma Eleven Portugal per parlar de la situació del seu jugador ucraïnès, Alex Zynchenko, capità de la selecció del seu país i que ha decidit no unir-se a l’exèrcit ucraïnès per lluitar contra els russos, per la seva família.

En aquestes declaracions Guardiola va carregar durament contra els polítics de tot el món arran de la guerra de Rússia contra Ucraïna.

“Volem ajudar-lo, a tot el poble ucraïnès. Desafortunadament, són paraules, són gestos. El drama és que encara ara continuen destruint països perquè una persona decideix que cal destruir i aniquilar gent innocent. I el món està aturat. I el món continua callat. No la gent corrent, perquè tothom hi està en contra, però els governs de tot el món haurien de prendre decisions o dir ‘això no pot passar’, i encara continua succeint”.

“Això no ho hem provocat ni tu ni jo ni ningú… On està l’OTAN? On estan els Estats Units? On està la Unió Europea? Per intentar -ara ja és tard- evitar això. És el fracàs absolut de l’ésser humà, el fracàs absolut de les institucions polítiques, que per això estan els polítics, ells només estan perquè puguem viure una mica millor. Al final nosaltres som els que treballem i paguem impostos a tot el món. Ells només s’han de preocupar que aquestes coses no passin. Només, només! Són tots uns fracassats! Tots.”

Quanta raó té en Pep quan diu que “el poble ucraïnès no oblidarà el que li han fet, estar a les seves cases, anant a l’escola…, i que perquè un senyor decideixi destruir el meu país, posem el cas dels nostres països, Portugal, Catalunya, que perquè un senyor ve i decideix atacar-nos, matant a familiars, amics, ho perds tot i t’has d’exiliar”.

Aquestes declaracions són de fa un mes, no imaginem el que deu pensar Guardiola després de veure les darreres informacions sobre les terribles morts que s’estan produint aquests darrers dies a Ucraïna. Escoltem el que diu en Pep Guardiola.

Tags: Pep Guardiola, Ucraïna

Notícies semblants: