Espectacular incendi en una illa de l’Eixample barceloní que afecta 6 edificis amb 4 ferits i una trentena de persones ateses.

Foto: Twitter Bombers de Barcelona

A quarts de quatre de la matinada s’ha produït un brutal incendi en una illa de l’Eixample de Barcelona que ha afectat mitja dotzena d’edificis de l’illa formada pels carrers de València, Rocafort, avinguda de Roma i Calàbria. Quatre persones han hagut de ser traslladades a dos centres hospitalaris, una en estat greu, dues menys greus que han estat evacuades a l’hospital de la Vall d’Hebron i una lleu al Sagrat Cor. 34 persones més han estat ateses pel servei d’emergència en el mateix lloc de l’incendi, la majoria per inhalació de fum.

El foc s’ha iniciat després d’una forta explosió en un bar dels baixos del carrer València, 73, local que ha quedat completament destruït. A causa de l’explosió s’han format volves de foc que s’han anat expandint per la façana i pel pati interior afectant un total de sis edificis en diferent grau d’afectació.

A part del local i els dos pisos superiors, l’edifici més afectat ha estat el de l’avinguda de Roma, 90, segons declaracions dels bombers a diferents mitjans de comunicació. De moment es desconeix la causa que ha provocat l’incendi que en aquests moments s’està investigant. Malgrat que alguns mitjans de comunicació avancen que podria haver estat provocat, els bombers no ho confirmen, però no descarten cap possibilitat.

A hores d’ara l’incendi ja ha quedat extingit i els bombers estan comprovant l’afectació que tenen els edificis per tal que els veïns puguin tornar a casa com més aviat millor.

Tags: Barcelona, Incendi

Notícies semblants: