Les xarxes s’omplen de crítiques per l’homenatge que va fer ahir Google a Montserrat Caballé

El ‘doodle’ que Google va dedicar a Montserrat Caballé

La soprano catalana Montserrat Caballé ahir hauria fet 89 anys i per homenatjar-la en la portada de Google es podia veure una imatge representant a la cantant, que malauradament ens va deixar el 6 d’octubre del 2018.

Aquests tipus d’imatges anomenades ‘doodle‘ són dissenys especials que fan al·lusió a alguna situació especial o commemoració i que surt a la pàgina principal del buscador més popular del món. Google no va estar molt encertat en el ‘doodle‘ triat per recordar a Montserrat Caballè, més de semblar-se a ella semblava Falete o Carmen de Mairena, segons les múltiples crítiques rebudes a les xarxes socials.

Tants van ser els comentaris, les piulades o els mems fent referència al cas, que Google Espanya va fer un aclariment a través de Twitter dient: “Només per aclarir-ho, avui no és l’aniversari de Falete“.

Veiem algun d’aquests comentaris:

Tags: Google, Montserrat Caballé

Notícies semblants: