La Casa Batlló es converteix en el Primer Patrimoni de la Humanitat en adoptar un format NFT

La Casa Batlló, gràcies a la reinterpretació que ha fet l’artista Refik Anadol d’aquest emblemàtic edifici del modernisme barceloní, es converteix en el primer monument declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO en adoptar un format NFT (Non Fungible Token).

Aquesta obra d’art digital serà subhastada el pròxim 10 de maig per la prestigiosa marca Christie‘s de Nova York durant la ‘Christie‘s Spring Marquee Week‘ on també podrem trobar obres d’art de WarholVan Gogh, Monet, Rothko, Picasso, Basquiat, Monet o Banksy.

S’estima que el NFT de la Casa Batlló es pugui subhastar per un valor d’entre un i dos milions de dòlars. El 10% dels ingressos derivats d’aquesta venda serà destinat a dues fundacions, Aprenem Autisme i Fundació Adana, que treballen per a millorar la qualitat de vida de les persones amb neurodiversitat.

El pròxim 7 de maig a partir de dos quarts de deu de la nit la Casa Batlló projectarà una versió de l’obra digital en un mapping en la façana del passeig de Gràcia, 43 de Barcelona. L’obra també es mostra en la cèntrica plaça Rockefeller de Nova York des d’ahir 30 d’abril fins al 13 de maig.

El NFT ‘Casa Batlló: Living Architecture‘, canviarà en funció del clima de la ciutat de Barcelona o dels esdeveniments que se celebrin com Sant Jordi on l’edifici obra d’Antoni Gaudí es veu guarnit amb roses vermelles o per Nadal quan s’engalana amb motius nadalencs.

Tags: Casa Batlló, NFT

Notícies semblants: