‘Girona temps de Flors’ torna a la normalitat després de dos anys marcats per la pandèmia.

La ciutat de Girona recupera el format tradicional de la mostra floral ‘Girona temps de Flors’ després d’aquests dos darrers anys marcats per la pandèmia de la Covid-19. Del 7 al 15 de maig podem passejar pels carrers de la ciutat on podrem gaudir de 119 projectes florals repartits per 107 indrets.

En aquesta 67a edició es recuperen les visites a espais interiors, com el claustre i els soterranis de la Catedral o els Banys Àrabs i alguns patis com el de la Casa Sambola. S’estableixen quatre rutes repartides per diferents barris de la ciutat que participen en la mostra: Barri Vell, Can Gibert del Pla, Carme, Devesa, Eixample, Mercadal, Montilivi, Santa Eugènia, Sant Narcís, Taialà i Vall de Sant Daniel.

Malgrat que estem en una relativa normalitat davant la Covid-19, es mantindrà el tancament perimetral del Barri Vell per motius de seguretat, establint cinc punts d’entrada i cinc punts de sortida. Es recomana dur la mascareta posada en moments de grans aglomeracions.

Punts d’entrada:

➡ Pujada de Sant Feliu.
➡ Pujada del Rei Martí.
➡ Plaça dels Jurats.
➡ Passeig Arqueològic.
➡ Plaça de Sant Domènec.

Punts de sortida:

⬅ Pujada de Sant Feliu.
⬅ Carrer de la Força.
⬅ Plaça dels Jurats.
⬅ Passeig Arqueològic.
⬅ Plaça de Sant Domènec.

🗺 Podeu consultar el plànol de la mostra ‘Girona temps de Flors’ 👉 aquí.

Us deixem amb imatges d’edicions anteriors.

Tags: Girona Temps de Flors

Notícies semblants: