Barcelona la millor ciutat del món segons el diari britànic ‘The Telegraph’

Segons publica el prestigiós diari britànic ‘The Telegraph’, les ciutats com moltes altres coses de la nostra vida passen de moda segons els capricis del públic, una simple novel·la, el nivell de criminalitat, la visita d’una persona famosa i molts altres aspectes poden canviar l’opinió de la gent sobre una ciutat, però hi ha indrets capaços de superar tots aquests obstacles i Barcelona és un d’ells.

Barcelona ha aconseguit passar per davant de grans capitals com París, Londres o Roma, situant-se en la millor ciutat del món en l’estudi efectuat per la secció de viatges del diari ‘The Telegraph’. La Ciutat Comtal va obtenir una puntuació alta en totes les categories contemplades en l’estudi, des de museus, gastronomia, compatibilitat LGTBIQ, espais verds, llocs declarats Patrimoni de la Unesco, clima, platges, els seus barris i altres aspectes.

‘The Telegraph’ assegura que Barcelona “combina l’aspecte més encantador de les ciutats mediterrànies amb la influència cultural i de disseny de qualsevol ciutat del nord”. La cultura, el paisatge, la gastronomia i com no l’obra de Gaudí, atrauen cada any milions de turistes. Barcelona està de moda.

En el ‘Top Ten’ del rànquing efectuat per ‘The Telegraph’ no hi ha cap altra ciutat espanyola, la primera que trobem es Sevilla en el lloc 13 i Madrid en el 16.

Rànquing de les millors ciutats del món segons ‘The Telegraph’

1. Barcelona – Catalunya
2. Sidney – Austràlia
3. Ciutat del Cap – Sud-àfrica
4. Lisboa – Portugal
5. Venècia – Itàlia
6. Los Angeles – Estats Units
7. Dubai – Emirats Àrabs
8. Londres – Regne Unit
9. Vancouver – Canadà
10. Florència – Itàlia

Tags: Barcelona, Millor ciutat

Notícies semblants: