Detenen a una dona per agredir a dos vigilants del metro de Barcelona a cops de porra.

Foto: TMB

Els Mossos d’Esquadra han detingut a una dona per agressió a dos vigilants de seguretat del metro de Barcelona. Els fets van passar ahir diumenge al voltant de les vuit del matí a l’andana de l’estació de Pep Ventura de Badalona de la línia 2 del metro.

Dues persones, una dona i un home intentaven obstruir el tancament de les portes del comboi, després que els dos vigilants de seguretat que estaven dins del tren els demanessin que es posessin la mascareta, com no van fer cas els hi van demanar que abandonessin el comboi.

Un cop a l’andana han atacat als vigilants i en intentar defensar-se, la dona ha pogut agafar la defensa d’un d’ells (porra) i ha començat a colpejar als agents de seguretat. Un d’ells ha patit ferides al cap per les que va necessitar assistència sanitària i 10 punts de sutura.

Mentre un dels vigilants tenia immobilitzat a l’home, l’altre va poder fer-ho amb la dona, retenint-la fins que van arribar els Mossos d’Esquadra que van procedir a la seva detenció per l’agressió. Diversos usuaris del metro que estaven a l’andana on es van produir els fets, van gravar les imatges que seran molt útils per poder incriminar a la dona que va protagonitzar l’agressió. Afortunadament, el vigilant de seguretat es recupera a casa seva del fort cop rebut al cap.

La Plataforma Seguretat Privada que es va fer ressò de l’agressió amb aquestes paraules: “Suma i Sigue“, denúncia els fets que darrerament s’estan produint amb molta freqüència. Recordem que fa un més diverses persones van colpejar un vigilant de Rodalies a Mataró a qui van deixar inconscient per una puntada de peu al cap i va haver de ser hospitalitzat.

Tags: Agressions, Metro

Notícies semblants: