Catalunya posarà la quarta dosi de la vacuna contra la Covid als majors de 80 anys

El doctor i conseller de Salut, Josep Maria Argimon ha avançat aquest matí en una entrevista concedida al programa Cafè d’idees de La2 i Ràdio 4 dirigit per la Gemma Nierga, que a partir de la tardor Catalunya administrarà una quarta dosi de la vacuna contra el SARS-CoV-2 a les persones majors de 80 anys. El que no ha detallat és quan es farà ni quina vacuna s’inocularà, el conseller diu que ho estan estudiant.

Argimon no ha donat molts detalls, simplement que es farà a la temporada del fred que és quan la incidència del virus és més alta i que es començarà per les persones de més de 80 anys, cosa que deixa la porta oberta a anar ampliant a altres franges d’edat en funció de la situació en què ens trobem a la tardor.

Tenint en compte que la vacuna d’Hipra ja sortirà al mercat aviat i que alguns estudis afirmen que crea més anticossos que altres vacunes inoculades fins ara, podria ser que aquesta quarta dosi es fes amb la vacuna catalana.

https://twitter.com/cafedidees_rtve/status/1525006248936103937

 

Tags: Coronavirus - Covid-19, Vacuna

Notícies semblants: