Torna la Nit dels Museus a Barcelona i altres poblacions properes.

Demà torna la Nit dels Museus a Barcelona i altres localitats properes com Badalona, Cornellà, Esplugues, l’Hospitalet, Sant Adrià, Sant Joan Despí i Santa Coloma. En total 75 espais obriran les portes demà al vespre per gaudir de les seves obres o visitar els seus edificis. L’oferta és molt variada, des d’art, ciència, esports, tecnologia fins a repassar la memòria històrica, entre altres.

Encara que l’entrada és gratuïta, en alguns casos per evitar aglomeracions, caldrà fer reserva prèvia a través de la web del museu o espai. Hi haurà visites guiades, tallers, jocs de pistes, concerts, recitals, espectacles de poesia, dansa i teatre i també un correfoc, per celebrar la Nit dels Museus.

Des de les set de la tarda fins a la una de la matinada podrem visitar  (★ cal cita prèvia)

Tags: Jornada portes obertes, Nit dels Museus

Notícies semblants: