Un mort i 83 ferits lleus en un xoc de trens de FGC al Baix Llobregat

Aquesta tarda s’ha produït un accident pel xoc d’un tren de mercaderies i un de passatgers de la línia Llobregat-Anoia de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya en el que hem de lamentar la mort d’una persona i 85 ferits. Segons les darreres informacions la víctima mortal és el maquinista del tren de passatgers i 83 dels ferits són lleus.

Els fets han passat al voltant de les sis de la tarda quan un vagó del tren que transportava potassa ha descarrilat entre les estacions de Sant Boi i Molí Nou, xocant frontalment amb el tren de passatgers i causant la mort del maquinista.

Segons informació dels Bombers fins al lloc de l’accident s’han desplaçat 10 dotacions  per tal d’evacuar els passatgers dels quatre vagons i assegurar la catenària per poder fer les tasques de rescat amb total seguretat. Dos dels ferits han estat traslladats a l’hospital Moisès Broggi de Sant Joan Despí.

 

Tags: Accidents, Morts

Notícies semblants: