Anticorrupció investigarà a Gerard Piqué i Rubiales pel contracte de la Supercopa a Arabia Saudí

La Fiscalia Anticorrupció ha obert diligencies contra el President de la Federació Espanyola de Futbol, Luis Rubiales  i contra Gerard Piqué pel contracte que van tancar per jugar la Supercopa de futbol a l’Aràbia Saudí, pel que l’empresa Kosmos Holdings en la que participa el defensa blaugrana va cobrar una comissió de 24 milions d’euros, pel fet d’haver intervingut en el tancament de l’acord.

Va ser el Confidencial el que va difondre les converses gravades de les negociacions entre Rubiales i Gerard Piqué. Arran d’aquesta filtració, el president del Centre Nacional de Formació d’Entrenadors de Futbol (CENAFE), Miguel Galán va acusar a Piqué iqué i Rubiales de corrupció entre particulars, en els negocis, d’administració deslleial, prevaricació i suborn.

Galán també afirma que el President de la Federació va desestimar un acord més avantatjós amb Qatar en el que no hi havia comissió per l’empresa Kosmos Holdings, presidida per Gerard Piqué. A més afegeix que Rubiales va pressionar a les autoritats d’Aràbia Saudí perquè li paguessin la comissió de 24 milions d’euros a l’empresa de Piqué, però que no constés en el contracte.

Ara el Ministeri Públic ha obert diligencies per investigar com es van fer les negociacions per tancar el contracte per dur la Supercopa a Aràbia Saudí, abans de decidir si presenta la corresponent querella en un jutjat o arxiva la causa.

https://twitter.com/oscarcristanc13/status/1527300202528268290

Tags: Corrupció, Gerard Piqué

Notícies semblants: