Ja es pot visitar el Mirador de la Torre Glòries de Barcelona

El passat dijous a la tarda es va inaugurar un nou mirador a la ciutat de Barcelona, el Mirador de la Torre Glòries i des d’ahir divendres ja es pot visitar. Es tracta d’un “espai multidisciplinari que uneix art, ciència i tecnologia” un espai que va més enllà d’un mirador tradicional. Una nova forma de contemplar la ciutat des de 125 metres d’altura. A la inauguració van estar presents la consellera de Cultura, Natàlia Garriga, l’alcaldessa de la ciutat, Ada Colau i el regidor de Cultura del consistori barceloní, Jordi Martí.

La idea de convertir aquest emblemàtic edifici de Barcelona en un nou espai per gaudir de les vistes de la ciutat va sorgir l’any 2017 quan el propietari de l’edifici Merlin Properties li va demanar a Mediapro Exhibitions que fes un mirador per obrir l’edifici dissenyat pels arquitectes Jean Nouvel i Fermín Vázquez a la ciutadania.

L’experiència de la visita al Mirador de la Torre Glòries inclou una exposició permanent i multisensorial de l’artista argentí Tomàs Saraceno i també la possibilitat de recórrer l’interior del ‘Cloud Cities Barcelona’ a 130 metres d’altura.

Trobareu més informació i podreu comprar les entrades 👉 aquí. 

Tags: Barcelona, Mirador Glòries

Notícies semblants: